Telefonia IP per empreses

T’oferim servei de telefonia IP per empreses

La telefonia IP per empreses és un servei que us permet estalviar en la vostra factura de telèfon alhora que us aporta millores importants sobre la telefonia convencional.

Amb aquesta tecnologia la telefonia es realitza a través d’Internet, amb una tarifa plana per a fixes i mòbils de 30 països i sense haver de fer cap tipus d’inversió en la compra o manteniment de centraletes telefòniques.

Des del nostre despatx hem establert un conveni de col•laboració amb Micrològic, una empresa amb més de 25 anys d’experiència, que distribueixi i ofereix servei tècnic en telefonia IP i videoconferència a tota la província de Girona i Osona.

Què t’ofereix aquest servei?

Algunes característiques:

Estalvi en la factura telefònica

Permet un significatiu estalvi a la factura telefònica, optimitzant els costos i oferint una alternativa més eficient en comparació amb la telefonia convencional.

Trucades a través d’Internet

Utilitzant la tecnologia IP, les trucades es fan a través d’Internet, cosa que garanteix una comunicació més fluida i flexible, eliminant les limitacions geogràfiques i millorant la connectivitat.

Tarifa plana per trucades a fixes i mòbils en 30 països

Oferim una tarifa plana per a trucades a fixos i mòbils a 30 països, brindant a les empreses la capacitat de mantenir una comunicació global sense preocupar-se per costos addicionals.

Sense inversió en centraletes telefòniques

Eliminem la necessitat d’inversió en la compra i el manteniment de centraletes telefòniques, simplificant la infraestructura i reduint costos operatius.

Conveni amb professionals

A través del nostre conveni amb Micrològic, garantim la distribució i el servei tècnic especialitzat en telefonia IP i videoconferència a les regions de Girona i Osona.

Servei tècnic i videoconferència

El nostre servei inclou suport tècnic especialitzat en telefonia IP, assegurant-ne un funcionament òptim. A més, Micrològic ofereix solucions avançades de videoconferència per millorar la comunicació empresarial.

prova-ho

Estudi gratuït

Vostè com a client del nostre despatx, pot demanar un estudi gratuït sense cap tipus de compromís i accedir a uns descomptes especials.

Informeu-vos sobre totes les àrees sobre les quals us podem assessorar per tal que escolliu quins d’aquests serveis cobreixen millor les necessitats del vostre negoci.