Serveis

Què t’oferim?

Troba l’assessorament que necessites

ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Oferim orientació estratègica per al creixement i l’eficiència de la teva empresa, optimitzant processos i presa de decisions per assolir els teus objectius comercials.

ASSESSORAMENT COMPTABLE

Els nostres experts comptables asseguren la precisió i transparència als teus registres financers, proporcionant informació clau per a una gestió financera sòlida i compliment normatiu.

ASSESSORAMENT FISCAL

Optimitzem la teva càrrega fiscal, brindant-te estratègies i assessorament personalitzat per minimitzar riscos i maximitzar els beneficis fiscals de la teva empresa.

ASSESSORAMENT LABORAL

Manegem eficientment els aspectes laborals, des de contractacions fins a normatives, assegurant un entorn laboral conforme a la legislació i el benestar dels teus empleats.

ASSESSORAMENT MERCANTIL

Us donem suport amb assessorament legal integral, abordant qüestions legals comercials per garantir el compliment normatiu i la protecció dels vostres interessos empresarials.

CONSTITUCIÓ DE SOCIETATS I EMPRESES

Facilitem el procés d’establir la teva entitat guiant-te en la creació de societats i empreses amb assessorament jurídic i administratiu integral.

AUDITORIA DE COMPTES ANUALS

Realitzem auditories exhaustives per garantir la transparència i la fiabilitat dels teus estats financers, proporcionant confiança a stakeholders i complint amb estàndards d’auditoria.

DECLARACIONS DE RENDA I PATRIMONI

T’ajudem a complir les teves obligacions fiscals de manera eficient, proporcionant assessorament expert per a la correcta presentació de declaracions de renda i patrimoni.