Internet

Pàgines web, e-mail màrqueting i més

Internet és un mitjà que ofereix grans possibilitats a tot tipus d’empresa i que evoluciona contínuament. En molts casos permet estalviar costos, ampliar mercats i augmentar vendes, en definitiva, fer que la vostra empresa sigui més competitiva.

Comptar amb l’assessorament d’una empresa, de gran experiència, entesa en aquest ámbit és imprescindible.

Des del nostre despatx hem establert un conveni de col•laboració amb Micrològic, empresa capdavantera en tecnologia web que dona servei a clients de tot l’Estat. Alguns dels serveis destacats que us oferim a través de GPI Software son:

01

Pàgines web autogestionables

Oferim la creació de pàgines web intuïtives i fàcils de gestionar, permetent a les empreses tenir control total sobre el seu contingut, actualitzacions i aspecte visual, garantint una presència en línia dinàmica i adaptativa.

02

Catàlegs de producte on-line

A través del nostre conveni amb Micrològic, brindem la possibilitat de crear catàlegs de productes en línia, potenciant la visibilitat de productes i serveis, facilitant la navegació de l’usuari i fomentant la conversió.

03

Comerç electrònic

Facilitem la incursió al món del comerç electrònic amb solucions adaptades a les necessitats de cada empresa. Des de la creació de botigues virtuals fins a la implementació de passarel·les de pagament segures, proporcionem un suport complet per a l’èxit en vendes en línia.

04

E-mail màrqueting

Aprofitem la potència de l’e-mail màrqueting per enfortir la relació amb clients i clients potencials. Des de campanyes personalitzades fins a anàlisi de resultats, oferim una estratègia integral per maximitzar limpacte de les comunicacions per correu electrònic.

05

Gestió de dominis i correus

Ens encarreguem de la gestió completa de dominis i comptes de correu electrònic, garantint una presència en línia coherent i professional per a les empreses, recolzada per una infraestructura tecnològica sòlida.

06

Enllaç entre la web i el vostre programa de gestió

Implementem un enllaç eficient entre el web i el programa de gestió de l’empresa, assegurant una integració fluida de dades i processos per a una administració més eficaç i coherent de la informació empresarial.

prova-ho

Demostració gratuïta

Vostè com a client del nostre despatx, pot demanar una demostració gratuïta sense cap tipus de compromís i accedir a unes condicions i descomptes especials.

Informeu-vos sobre totes les àrees sobre les quals us podem assessorar per tal que escolliu quins d’aquests serveis cobreixen millor les necessitats del vostre negoci.