ERP / CRM

T’oferim solucions ERP/CRM

Optimitzeu la gestió empresarial amb les nostres solucions avançades d’ERP/CRM. Un ERP, que abasta diverses àrees de l’empresa, i un CRM, centrat en la relació amb els clients, es fusionen per potenciar l’eficiència operativa i enfortir les interaccions comercials.

A través del nostre conveni amb Micrològic, amb més de 25 anys d’experiència, oferim solucions líders com SQL-PIME i Microsoft Dynamics Navision.

01

Què és un ERP?

És una aplicació informàtica que gestiona les diferents àrees de l’empresa d’una forma modular. Aquests mòduls es poden integrar entre ells per aprofitar al màxim tota la informació introduïda.

02

Què és un CRM?

És una aplicació informàtica que gestiona la relació amb els clients de l’empresa i que pot integrar-se amb el vostre ERP, permetent així obtenir una visió integral.

prova-ho

Demostració gratuïta

Vostè com a client del nostre despatx, pot demanar una demostració gratuïta sense cap tipus de compromís i accedir a unes condicions i descomptes especials.

Informeu-vos sobre totes les àrees sobre les quals us podem assessorar per tal que escolliu quins d’aquests serveis cobreixen millor les necessitats del vostre negoci.